اطلاعیه مهم پذیرش و تحویل دستگاه ها در اسفندماه ..!

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

مشکلات سرفیس – قسمت اول

سهیلا عادل زاده
سهیلا عادل زاده
اشتراک گذاری
فهرست مطالب

امتیاز دهید!

میانگین امتیازات: / 5.

امتیاز دهید!

تعمیر سرفیس و یا سرفیس بوک کار بسیار تخصصی است که فقط باید توسط متخصصین فنی خبره‌ی آن انجام شود. تو این مقاله می‌خواهیم به شما نحوه استفاده صحیح از سرفیس را آموزش دهیم تا کمتر درگیر مشکلات سرفیس شوید. پس اگر دستگاهی از برند مایکروسافت دارید با ما همراه باشید تا بلکه کمی از دغدغه‌های مربوط به مشکلات فنی احتمالی آن کاسته شود.

در ابتدا باید بدانید واحد تعمیرات تخصصی آروند در سال گذشته بیش از ۳۰۰۰ دستگاه انواع تبلت سرفیس پرو و سرفیس بوک را با موفقیت تعمیر کرده است و پس از کنترل کیفیت آن‌ها، به دست مشتری بازگردانده است. همانطور که می‌دانید آروند واردات قانونی، ضمانت و تعمیر سرفیس را به صورت تخصصی در ایران انجام می‌دهد و به جرات می‌توان گفت که گارانتی آروند معتبرترین ضمانت‌نامه‌ای است که در ازای خدمات پس از فروش سرفیس بوک و سرفیس پرو در ایران به شما ارائه می‌گردد.

انواع مشکلات سرفیس که ممکن است رخ دهد

سرفیس‌ها با توجه به نوع و مدل‌شان، ممکن است با مشکلات متفاوتی روبرو شوند. البته خیلی نگران نباشید چون تعمیرکاران تخصصی در آروند قادر هستند تا بیش از  ۹۰ درص این مشکلات را  رفع کنند.

بعضی  از مشکلات و خرابی های رایجی که برای منجر به درخواست برای رفع مشکلات سرفیس می‌شود عبارت است از:

  • تعمیر بُرد
  • تعمیر پاور
  • تعویض فلت
  • تعویض رم و هارد
  • تعویض دوربین و اسپیکر
  • تعویض صفحه نمایش و تاچ
  • تعمیر و یا تعویض باتری و شارژر
  • بازیابی اطلاعات بصورت نرم‌افزاری
  • تعمیر مشکلات سخت‌افزاری قلم سرفیس
  • نصب و آپدیت سیستم عامل و نصب نرم‌افزار
  • تعمیر مشکلات خنک‌کنندگی سیستم فن، هیت‌سینک

تعمیر سرفیس

مشکلات سرفیس ؛ خراب شدن باتری

به طور معمول اولین قطعه‌ای که در لوازم الکترونیکی و دیجیتال بیش از بقیه قطعات آسیب می‌بیند، باتری دستگاه است.

ممکن است دوست داشته باشید

به طور کلی باید بدانید که باتری سرفیس و سایر لپ‌تاپ‌ها عمری دارند که بر پایه تعداد سایکل استفاده از آن‌ها محاسبه می‌شود. یعنی بعد از n بار سایکل باتری سرفیس، می‌بایست آن را تعویض کنید. حتی خود شرکت مایکروسافت این را در پشت جعبه دستگاه می‌نویسد.

اما خب باید بدانید که باتری سرفیس همانند باتری لپ‌تاپ‌ها برای دستگاه کار می‌کند و عملکرد آن شبیه به گوشی موبایل نیست. اما این به چه معنا است؟

یعنی وقتی شما دستگاه را به کابل متصل به برق وصل می‌کنید، باتری سرفیس از مدار خارج می‌شود و سرفیس فقط با برقی که از کابل شارژ می‌آید، کار می‌کند. اینگونه باتری دستگاه بدون استفاده می‌ماند و سایکلش خالی نمی‌شود.

الان با توضیح لابد تصمیم گرفتید که صبح تا شب دستگاه بیچاره را متصل به برق نگه دارید؟! نه دوست عزیز، هر چیزی در این دنیا عمری دارد و باید اجازه دهید این باتری هر از گاهی سایکل خالی کند. این راهکارها برای این به شما آموزش می‌دهیم که دیرتر مجبور به تعویض باتری سرفیس شوید نه اینکه تا آخر عمر دستگاه و با استفاده‌های مکرر از آن باتری‌اش مثل روز اول برای‌‌ شما کار کند.

کار کشیدن بیش از اندازه از سرفیس

اگر این عنوان را می‌خوانید، نگران نباشید! چون قرار نیست سرفیس را در کمدتان نگه دارید و از آن استفاده کاربردی نداشته باشید. بلکه هر نوع سرفیسی که بخرید، مطمن باشید اگر از رقبای هم قیمتش بهتر کار نکند، کمتر نخواهد بود.

با این وجود قرار نیست که برای کارهای خیلی سنگین در طولانی مدت (دقت کنید میگم طولانی مدت!) از آن استفاده داشته باشید. همانطور که از ظاهرشان پیدا است این سرفیس‌ها بسیار نازک و متراکم هستند و وقتی خیلی از آن‌ها کار می‌کشید در طولانی مدت باعث خواهد شد تا درجه حرارت بالایی ایجاد شود. ممکن است این درجه حرارت بالا توسط پردازنده دستگاه به قطعات داخل سرفیس انتقال داده شود و به آن‌ها آسیب زند.

پس برای پیشگیری از هر نوع آسیب احتمالی که منجربه مشکلات سرفیس می‌شود، بهتر است از داغ شدن بیش از اندازه دستگاه جلوگیری کنید.

آسان‌ترین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که نرم افزارهایی که مورد نیاز نیستند را ببندید. برای این کار از اپلیکیشن Task Manager  کمک بگیرید.

اما اگر هیچ نرم‌افزاری را باز نکرده‌اید و باز هم سرفیس همچنان داغ است، بهتر است آن را برای چند دقیقه در حالت sleep قرار دهید تا خنک شود. فن خنک کننده را نیز در این حالت همچنان روشن بگذارید تا به فرایند خنک شدن دستگاه کمک کند.

ضمناً هنگامی که سرفیس داغ کرده است، آن را سریع داخل کیف یا یک جای بسته و تنگ قرار ندهید.

 

مشکلات سرفیس ؛ خراب شدن پورت‌های آن

با توجه به اینکه شرکت‌های اپل و مایکروسافت به دلیل صرفه‌جویی در فضا یا هر دلیلی که خودشان می‌دانند، پورت‌های خروجی زیادی بر روی دستگاه قرار نمی‌دهند. کاربرها هم که همیشه به تعداد خروجی‌های بیشتری نیاز دارندف به طور معمول برای افزایش تعداد یو اس بی از هاب‌هایی که در بازار موجودند و ساخت کشور دور و رفیق چین است، استفاده می‌کنند.

مثلا پورت USB دستگاه شما توانایی برقراری شدت جریان به اندازه معینی است و وقتی شما به دنبال خروجی گرفتن و یا بیشتر هستید، ممکن است مشکل پیش آید. این مشکل وقتی بزرگ‌تر می‌شود که هاب دستگاه شما منبع تغذیه اصافی و مستقل نداشته باشد. این کار در نهایت به مادر برد سرفیس‌تان فشار خواهد آورد.

اگر واقعا این تعداد پورت‌ها پاسخگوی کارتان نیست بهتر است از Surface Dock استفاده کنید. می‌دانم قیمتش بالا است و  … ، خب وقتی دستگاه گران قیمتی می‌خرید نمی‌توانید که قطعات فیک و ارزان قیمت بهش وصل کنید! یادتان باشد که هیچ گرانی بی‌حکمت نبوده و هیچ ارزانی نیز بی‌علت نیست!

 

دوستان امیدوارم تا اینجا، مقاله نکات مفیدی به شما اضافه کرده باشد. اما این مطلب همچنان ادامه دارد و در مقاله‌ی بعدی درباره‌ی سایر مشکلات سرفیس صحبت خواهم کرد. مشکلاتی مانند خراب شدن سیم شارژر، استفاده ناصحیح از قلم بر روی سرفیس و غیره در مقاله بعدی توضیح داده‌ام که با کلیک کردن در اینجا می‌توانید آن را بخوانید.

جهت درخواست تعمیر سرفیس خود اینجا کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقاله های مرتبط