اطلاعیه مهم پذیرش و تحویل دستگاه ها در اسفندماه ..!

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
خانه » تعویض مادربرد سرفیس

تعویض مادربرد سرفیس

وحیده رجبی
وحیده رجبی
اشتراک گذاری
فهرست مطالب

امتیاز دهید!

میانگین امتیازات: / 5.

امتیاز دهید!

آیا قطعه مادربرد سرفیس را می‌شناسید؟ آیا با نحوه تعویض مادربرد سرفیس آشنا هستید؟ آیا از دلایل خرابی این بخش در سرفیس آگاهی دارید؟ برای پاسخ به این سوالات بهتر است با مادربرد آشنا شوید. مادربرد یا همان برد در واقع یک مدار الکتریکی به شکل تخته است. قسمت‌های اصلی هر مدار مثل حافظه دستگاه، واحد پردازنده و… روی آن قرار می‌گیرند که وظیفه آن کنترل پردازشگر مرکزی و ارتباط با سایر بخش‌های دیگر است.

در این مطلب قصد داریم تا در رابطه با خرابی مادربرد سرفیس، اطلاعات کاملی در اختیارتان قرار دهیم. سرفیس‌های مایکروسافت به دلیل استفاده از باکیفیت‌ترین برنامه‌ها و پیروی از سیستم عامل ویندوز طرفداران خاص خود را دارد و مانند هر قطعه دیگری دچار آسیب خواهند شد. در صورت آسیب به مادربرد باید نسبت به تعمیر یا تعویض مادربرد سرفیس اقدام کنید.

دلایل خرابی مادربرد چیست؟

دلایل مختلفی موجب خرابی مادربرد سرفیس می‌شود که با توجه به شدت آسیب دستگاه، شما نیاز به تعمیر یا تعویض برد پیدا خواهید کرد. کارشناسان آروند هم در این‌باره بیان کردند که  در صورت عدم قابلیت تعمیر مادربرد، نیاز به تعویض آن است.

دلایل خرابی مادربرد سرفیس چیست؟

شایان ذکر است، با دانستن دلایل خرابی مادربرد می‌توان از پیشرفت خرابی جلوگیری کرد. بدین منظور بهتر است با دلایل خرابی مادربرد آشنا شوید:

ممکن است دوست داشته باشید
  • نوسانات برق
  • آب‌خوردگی
  • تحت فشار بودن
  • از کار افتادگی ترک پد
  • پرش تصویر
  • هاله نور
  • نداشتن تصویر
  • عدم شارژ شدن
  • تخلیه شارژ سریع
  • عدم شناخت کیبورد
  • عدم ارتباط بلوتوث و وای فای
  • خاموشی ناگهانی
  • روشن نشدن بدون شارژر
  • عدم بالا آمدن سیستم‌عامل
  • ماندن در لوگوی مایکروسافت

 

علائم و نشانه‌های خرابی مادربرد سرفیس

خرابی این قطعه مهم و اصلی علائم و نشانه‌هایی دارد که با شناخت آن‌ها می‌توانید خرابی مادربرد را به موقع تشخیص دهید:

  • روشن نشدن دستگاه
  • نصب نشدن ویندوز روی دستگاه
  • خاموش شدن کامل دستگاه به صورت ناگهانی
  • شارژ نشدن دستگاه
  • کند شدن سیستم در زمان کار با ویندوز

 

تعویض مادربرد سرفیس

شاید برای شما هم سوال شده باشد که دلایل کلی خرابی و علت به خوبی کار نکردن برد اصلی سرفیس چیست؟ به‌صورت کلی دلایل خرابی مادربرد می‌تواند از باتری، برد تاچ ال‌سی‌دی و یا خود برد باشد. بنابراین تکنسین‌های مجرب ما در ابتدا دستگاه سرفیس را عیب‌یابی می‌کنند و سپس تعمیرات لازم را انجام می‌دهند.

شایان ذکر است که اگر برد سرفیس شما قابلیت تعمیر نداشت، باید آن را تعویض کرد. حال مراحل تعویض ماردبرد سرفیس را در ادامه برای شما توضیح خواهیم داد، اما فراموش نکنید که پروسه تعمیر و تعویض ماردبرد سرفیس یک کار تخصصی است و نیاز به تجهیزات پیشرفته دارد.

علائم و نشانه‌های خرابی مادربرد سرفیسبرای اطلاع از قیمت و خرید قطعات سرفیس می‌توانید از فروشگاه تخصصی قطعات و لوازم‌جانبی آروند کلیک کنید.

استفاده از باتری سرفیس

برای تعویض مادربرد سرفیس، ابتدا باید تمام کابل‌ها را از دستگاه خارج کنید و شارژ باتری را زیر ۲۵ درصد نگه دارید زیرا باتری سرفیس‌ها از نوع لیتیوم یون است و اگر در حین تعویض مادربرد سرفیس آسیب ببیند، خطر اشتعال را به همراه دارد. شایان ذکر است که قبل از هر اقدامی نیاز هست که از خاموش بودن دستگاه به‌طور کامل اطمینان پیدا کنید.

بازکردن LCD یا کیبورد سرفیس

با توجه به مدل سرفیس نیاز هست تا یا ال‌سی‌دی و یا کیبورد را از روی دستگاه باز کرد. به عنوان مثال برای جداسازی ال‌سی‌دی، به کمک گرما چسبی که باعث اتصال ال سی دی به قاب سرفیس شده را جدا کنید. معمولا هم با کمک یک مکنده ال سی دی را از دستگاه جدا می‌کنند. با جدا کردن این چسب و برداشتن ال سی دی می‌توانید به سایر قطعات دسترسی پیدا کنید. حال شیلدهای روی مادربرد را براب جداسازی هیتک‌سینک و فن، باید برداشته شود.

باز کردن هیت‌سینک و فن

پس از بازکردن شیلد پردازنده اصلی با استفاده از ابزار بازکننده پلاستیکی، چهار پیچ را که باعث ثبات هیت سینک روی پردازنده اصلی شده را باز کنید. در مرحله بعد باید پنج پیچ باقی‌مانده را که هیت‌سینک را پایین نگه داشته باز کنید. در نهایت هیت‌سینک را به کمک میله‌های مسی از دستگاه جدا کنید.
تعمیر هیت سینک می‌تواند در زمان تعمیر مادربرد انجام شود. خرابی هیت‌سینک می‌تواند یکی از دلایل خراب شدن مادربرد باشد. اگر دستگاه شما زیاد داغ می‌کند بهتر است در زمان تعویض مادربرد سرفیس، هیت‌سینک را هم تعمیر کنید.

مادربرد سرفیس : باز کردن هیت‌سینک و فن

سایر مراحل تعویض مادربردسرفیس

پس از باز کردن هیت‌سینک و فن باید با استفاده از دستمال بدون پرز و الکل، سرفیس را تمیز کنید. سپس هارد را از دستگاه خارج کنید تا به مادربرد دسترسی پیدا کنید. بعد از جدا کردن هارد، باید مادربرد را با دقت باز کنید و تمام سیم‌های اتصالی مادربرد را که بسیار حساس هستند از دستگاه جدا کنید. سپس:

  • کاور بالای مادربرد، محافظ دوربین و سنسور نور جلو باز شود.
  • تمام کانتکورهای متصل به برد جدا شود.
  • اسپیکر جدا شود.

 

بلند کردن یا تعویض مادربرد سرفیس از روی شاسی

در انتها هم مادربرد را از روی شاسی جدا کرده و مادربرد جدید را قرار می‌دهیم. بعد از تعویض مادربرد سرفیس هم باید تمام قطعات را سر جای خود قرار دهید و دستگاه را ببندید. بهتر است برای محکم کردن ال سی دی از چسب دو طرفه قوی‌تری استفاده کنید.

بلند کردن یا تعویض مادربرد سرفیس از روی شاسیتعمیر مادربرد سرفیس

سرفیس در حال حاضر یکی از گران‌ترین وسایل دیجیتال موجود در بازار داخلی است و در صورتی که یکی از قطعات آن خراب شود باید سریعا نسبت به تعمیر آن اقدام کرد. اگر قطعه تعمیر نشد، باید تعویض مادربرد سرفیس را انجام دهید.

برای تعمیر این قطعه مهم در آروند، تکنسین‌های حرفه‌ای ما ابتدا به کمک تجهیزات پیشرفته، عیب دستگاه را پیدا می‌کنند. با این کار تنها قسمت‌های خراب برد مورد تعمیر قرار می‌گیرد و سایر بخش‌های برد سالم باقی می‌ماند و از هزینه‌های اضافی نیز جلوگیری می‌شود.

شایان ذکر است که شرکت آروند، قبل از هر اقدامی برای تعمیرات، شما را از هزینه‌ی آن آگاه می‌کند تا در صورت تمایل، اقدامات لازم صورت بگیرد. همچنین برای رفاه شما، بر روی تمام تعمیرات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری سرفیس، ضمانت تست یک ماهه در نظر گرفته می‌شود. برای تعمیر یا تعویض ماردبرد سرفیس می‌توانید از طریق فرم درخواست فوری تعیمرات اقدام کنید.

مشکلات رایج بعد از تعمیر و تعویض مادربرد سرفیس

در برخی مواقع ممکن است تنها تعمیر مادربرد راه چاره نباشد. گاهی شدت خرابی و ایراد مادربرد به اندازه‌ای است که تعمیر آن کفایت نمی‌کند و باید نسبت به تعویض مادربرد سرفیس اقدام کرد. البته مراجعه به یک تعمیرکار مطمئن، در مشکلات رایج بعد از تعمیر مادربرد می‌تواند تاثیرگذار باشد. یک تعمیرکار خوب ابتدا باید عیب مادربرد را شناسایی کند سپس آن را تعمیر کند، در اینصورت مانع بروز مشکلات بعد از تعمیر و تعویض مادربرد خواهید شد.

جمع بندی

در این بلاگ سعی کردیم شما را با دلایل خرابی مادربرد سرفیس آشنا کنیم. خرابی و تعویض مادربرد سرفیس آن یکی از رایج‌ترین سوالات کاربرانی است که از سرفیس‌های مایکروسافت استفاده می‌کنند. بهترین راه برای جلوگیری از خرابی مادربرد سرفیس و تعویض مادربرد سرفیس، آن است که دلایل خرابی مادربرد را سریعا شناسایی کرده و از توسعه آن جلوگیری کنید.

مشکلات رایج بعد از تعمیر و تعویض مادربرد سرفیس

مراقبت از سرفیس، استفاده به اندازه از دستگاه، جلوگیری از وارد شدن ضربه به دستگاه از عواملی هستند که می‌توانند موجب سالم ماندن مادربرد و سایر قطعات سرفیس شوند. از این رو بهتر است برای جلوگیری از خرابی دستگاه و پرداخت هزینه‌های سنگین، کمی بیشتر مراقب سرفیس‌تان باشید. در انتهای این بلاگ به تعمیر مادربرد و مشکلات بعد از تعمیر مادربرد سرفیس اشاره کردیم، با خواندن این بخش قطعا در نگهداری از سرفیس بیشتر مراقب خواهید بود.

سوالات متداول

روش‌های اصولی نگهداری از سرفیس مایکروسافت چیست؟

به‌روزرسانی مداوم برنامه‌ها، استفاده از آنتی‌ویروس همیشه فعال و غیرفعال کردن نرم‌افزارهای بدون کاربرد از مهم‌ترین نکاتی است که در زمان نگهداری از سرفیس باید به آن‌ها توجه داشت تا با مشکلات جدی مواجه نشوید. همچنین، استفاده از لوازم‌جانبی اصل آن مثل کابل شارژ، عدم ضربه و آب‌خوردگی هم از عوامل مهمی هستند.

چه عواملی باعث شده که سرفیس انتخاب افراد بسیاری باشد؟

داشتن قلم حرفه‌ای، وزن سبک، پشتیبانی از سیستم عامل اندروید، مقاوم بودن بدنه فلزی، توانایی نگهداری شارژ و کیفیت بالای صفحه نمایش از مزایایی هستند که هرکسی را مجاب می‌کند تا این دستگاه را خریداری کند.

در زمان داغ کردن سرفیس چه کاری باید انجام داد؟

قبل از هر چیزی نیاز هست که دست از کار بکشید. سپس آن را از شارژر در بیاورید و صبر کنید تا خنک شود. حال باید سیستم عامل آن را آپدیت و از باز کردن چند برنامه به طور همزمان نیز خودداری کرد. در گام بعد اطمینان حاصل کنید که سرفیس فضای کافی برای پردازش را در اختیار دارد.

مدت زمان تعمیر و یا تعویض مادربرد سرفیس در آروند چقدر است؟ 

مدت زمان تعمیر و یا تعویض آن بستگی به شدت آسیب آن دارد، اما معمولا بین ۳ تا ۷ روز کاری زمان می‌برد تا دستگاه شما به طور کامل عیب‌یابی، تعمیر یا تعویض و تست‌نهایی صورت گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقاله های مرتبط