جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

مک بوک ایر و مشکلات آن

مریم گل احمدی
مریم گل احمدی
اشتراک گذاری
فهرست مطالب

امتیاز دهید!

میانگین امتیازات: / 5.

امتیاز دهید!

مک بوک ایر برندی از کامپیوترهای نوت بوک است که توسط شرکت اپل توسعه یافته و تولید شده است. استیو جابز مک بوک ایر را در سخنرانی اصلی اپل در کنفرانس Macworld در ۱۵ ژانویه ۲۰۰۸ معرفی کرد. اولین نسل مک بوک ایر یک مدل ۱۳.۳ اینچی بود که در ابتدا به عنوان باریک‌ترین نوت بوک جهان با ۱.۹ سانتی‌متر معرفی شد. آنچه امروز در اختیار ما قرار دارد چهارمین نسل مک بوک ایر است. این مدل با قابلیت‌های منحصر به فرد و قیمت مناسبی که نسبت به مدل پرو دارد، مورد استقبال فراوانی در سراسر جهان قرار گرفته است. این محصول همچون دیگر لپ‌تاپ‌های کمپانی اپل از سیستم عامل مکینتاش پشتیبانی می‌کند و به سخت‌افزار قدرتمندی مجهز شده است. اما، مک بوک ایر هم باگ‌ها و مشکلاتی دارد. مک بوک ایر و مشکلات آن  چیست؟

حافظه، طراحی و باتری مک بوک ایر

همان‌طور که گفتیم، مک بوک ایر برندی از لپ تاپ‌های نسل جدید هست که در  در بازار موجود است. مک بوک ایر، نخستین لپ‌تاپ اپل با پردازنده‌ی مبتنی‌بر ARM موسوم به M1 است. براساس ادعای اپل، تراشه‌ی M1 موجود در داخل مک بوک ایر از «۹۸ درصد لپ‌تاپ‌های فروخته‌شده در سال گذشته» سریع‌تر است. لازم به ذکر است که جدیدترین مدل آن از تراشه‌ی M2 بهره می‌برد. این تراشه نسبت به نسل قبلش از سرعت و عملکرد بیشتر و قابل توجه برخوردار است. برای خرید مک بوک ایر و دیگر مک بوک‌ها به آروندشاپ مراجعه کنید.

تراشه‌ی مک بوک ایر

جدیدترین مک بوک ایر که مربوط به امسال است، از تراشه ی قدرتمند و سریع M2، بهره می‌برد. در کل، تراشه‌های مک که توسط اپل ساخته می‌شود، یکی از قابلیت‌های ویژه‌ای است که آنها را از لپ‌تاپ‌های دیگر برتر کرده است. این تراشه‌‌ها به شدت بر روی باتری، عملکرد، سرعت، حافظه تاثیرگذار هست.

حافظه مک بوک ایر

اپل می‌گوید به‌لطف کنترلر حافظه‌ی موجود در M2، ماژول‌های SSD مک بوک ایر بالغ ‌بر ۱.۴ برابر سریع‌تر از گذشته هستند. مک ‌بوک ایر امروزی فوق‌العاده نازک و سبک است. دارای صفحه نمایش Retina، پردازنده‌هایی با دو برابر عملکرد بیش‌تر نسبت‌ به MacBook Air 2019، کیبورد جادویی، Touch ID، گرافیک سریع‌تر و ظرفیت ذخیره‌سازی مضاعف است.

طراحی مک بو ک ایر

طراحی براق و شفاف آن از ۱۰۰% آلومینیم بازیافت شده است و عنوان سبزترین مک‌ بوکی که تاکنون ساخته شده را به خود اختصاص داده است. عدم وجود فن، به دلیل تراشه، به ماندگاری آن کمک کرده است. زیرا، امکان ورود گردوخاک به مک دیگر وجود ندارد. همچنین، صدایی هم دیگر مزاحم کار کردن شما نمی‌شود.

باتری مک بوک ایر

از همه مهم‌تر ظرفیت باتری بسیار بالای آن باعث می‌شود تا MacBook Air در تمام روز و در هرجایی بدون نیاز به شارژ مجدد قابل استفاده باشد. باتری مک بوک ایر، قابلیت ۱۸ ساعت شارژدهی را برای شما به ارغان می‌آورد.

مک بوک ایر و مشکلات آنهامشکلات مک بوک ایر

علی‌رغم کیفیت بالا، مک بوک ایر هم ممکن است با مشکلاتی مواجه شده و عملکرد آن مختل شود. آشنایی کاربران با مشکلات این محصول موجب می‌شود که در زمان مناسب‌تری اقدام به تعمیر آن نمایید. در اینجا می‌خواهیم نگاهی به مشکلاتی بیاندازیم که کاربران بیشترین مواجه با آنها را در حال استفاده از مک بوک ایر داشته‌اند. سپس، به این امید که بتوانیم مشکل پدید آمده را بدون نیاز به خارج شدن از خانه حل کنید، راهکارهای را ارائه می‌دهیم. اما، مک بوک ایر و مشکلات آن:

 

مشکل راهکار
من نمی‌توانم مک بوک ایر خود را روشن کنم. دکمه پاور را حداقل ۱۰ ثانیه نگه دارید تا مک خاموش شود. با این حال، اگر بخواهد به‌روزرسانی شود، می‌تواند خطرناک باشد.
مشکلات برق را بررسی کنید.
هرگونه حافظه‌ی داخلی و خارجی را جدا کنید. چون ممکن است مک بوک ایر شما را به اصطلاح به حالت انجماد برده باشد.
صفحه نمایش من کار نمی‌کند. ریست و راه‌اندازی مجدد کردن دستگاه: دکمه‌ی پاور را حداقل ۱۰ ثانیه نگه دارید.
دکمه‌ی پاور را حداقل ۱۰ ثانیه نگه دارید.
مک بوک خود را به روز کنید.
باتری مک بوک ایر من دیگر شارژ نمی‌شود. آداپتور و نوع کابل شارژ خود را بررسی و مدل‌های مختلف را امتحان کنید.
کابل آداپتور و پورت‌های خود را برای آسیب‌دیدگی بررسی کنید.
پریز برق را تغییر دهید.
باتری من خیلی سریع خالی می‌شود. با کلیک بر روی نماد Apple در نوار منو و انتخاب Restart، مجددا راه‌اندازی کنید.
برنامه‌های خود را بررسی کنید.
ریست کردن smc (بدون تراشه امنیتی T2)
ریست کردن smc (با تراشه امنیتی T2)
فکر می کنم مک بوک ایر من بیش از حد گرم شده است. به دنبال برنامه‌های مخفی بگردید و آنها راخاموش کنید.
فن رابررسی کنید که درست کارمی‌کند یا نه
پشت مک بوک ها، پشت لولای دستگاه اصولا به سبب کشیدن گرد و غبار و زباله به داخل، دچارگرفتگی می‌شود، آن را تمیز کنید.
مک بوک ایر را کاملاً خاموش کنید و همه دستگاه‌های ثانویه مانند درایوهای خارجی را جدا کنید. سپس، دکمه‌ی پاور را فشار دهید و بلافاصله کلید D را فشار داده و نگه دارید. این کار را تا شروع بررسی Apple Diagnostics انجام دهید. این شامل یک نوار پیشرفت و در نهایت ارائه یک گزارش است. اگر خطایی وجود دارد، آنچه را که می‌گوید را با دقت بخوانید و کدهای خطا و دستورالعمل ها را یادداشت کنید.
من هیچ صدایی در مک بوک ایر خود ندارم. مک بوک ایر خود را به روز کنید: روی System Preferences در Dock کلیک کنید و Software Update را انتخاب کنید. اگر مک شما قدیمی است، هر به‌روزرسانی را نصب کنید.
PRAM/NVRAM را جداکنید و دوباره داخل برگردانید.
حسگرلمسی  من کار نمی‌کند. حسگرلمسی خود را تمیز کنید رطوبت، کثیفی و گرد و غبار می‌تواند پد لمسی را خراب کند. این باعث می‌شود که کارش متوقف شود یا به طرز عجیبی عمل کند. قبل از تمیز کردن مطمئن شوید که Mac خاموش است.
مک بوک ایر من خاموش نمی شود. به جای خاموش شدن، فقط صدای مثل تق تق ایجاد می‌کند. ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مطمئن شوید که واقعاً مشکل دارد. سپس، نگاهی گذرا به MacOS بیندازید و دنبال نشانه‌ای باشید که نشان می دهد اتفاقی در حال رخ دادن است، مانند پرش کردن برنامه ها به Dock.
به اجبار سعی کنید مک بوک ایر خودتان را خاموش کنید. یعنی دکمه‌ی پاور را حداقل ۱۰ ثانیه نگه دارید تا مک خاموش شود. با این حال، اگر درحال  به‌روزرسانی باشد، می‌تواند برای مک بوک شما خطرناک باشد.
برنامه‌ها مرتباً خراب می شوند. به روز رسانی برنامه‌ها را  بررسی کنید.
برنامه‌ها را حذف و دوباره نصب کنید.
گرم شدگی بیش ازحد سیستم را رفع کنید، تعداد برنامه‌هایی که همزمان اجرا می‌شوند را کاهش دهید. لپ تاپ خود را خاموش کنید تا نیم ساعت یا بیشتر، که لپ تاپ کمی خنک شود.

جمع‌بندی

ما در این مقاله‌ به معرفی اجمالی مک بوک ایر و مشکلات آن پرداختیم. لازم به ذکر است که این مشکلات نام‌برده شده، مشکلاتی هستند که در خانه قابل رفع هستند. اما، برای تعمیر خرابی و مشکلات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری دیگر، نیاز به متخصص فنی آن هست. منظور از مشکلات سخت‌افزاری مک بوک ایر، مشکلات باتری، ال سی دی، کیبورد، فن، مادربرد و … است. برای تعمیرات تخصصی مک بوک ایر می‌توانید از تیم فنی و متخصص آروند که سابقه‌ی طولانی در این زمینه دارد، کمک بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقاله های مرتبط