اطلاعیه مهم پذیرش و تحویل دستگاه ها در اسفندماه ..!

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

قبل از مراجعه برای تعمیر گوشی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

سهیلا عادل زاده
سهیلا عادل زاده
اشتراک گذاری
فهرست مطالب

امتیاز دهید!

میانگین امتیازات: / 5.

امتیاز دهید!

خراب شدن و یا بروز مشکلی جزئی در گوشی همراه، یکی از تلخ‌ترین اتفاقاتی است که ممکن است برای هر شخصی رخ دهد! خصوصاً که با افزایش قیمت ارز، ارزش کالاهای دیجیتال بیش از پیش با افزایش روبه‌رو شده است. اما هنگام مواجه با گوشی که دیگر مثل قبل کار نمی‌کند و پیش از مراجعه برای تعمیر گوشی، چه اقداماتی باید انجام دهیم و بعد گوشی را به تعمیرکار تحویل دهیم؟

یک سال پیش، یکی از دوستانم آخرین گوشی سامسونگ را با قیمت گزافی (البته نسبت به قیمت‌های اکنون، رقمی نبود) خریده بود. دوستم با آنکه حسابی مراقب این گوشی بود ولی در طی یک حادثه چای داغ (در حد جوش) روی دستگاهش ریخته و قسمتی از صفحه ال سی دی گوشی‌اش دیگر مانند قبل کار نمی‌کند.

اولین اقدامی که به ذهنش رسیده بود این بود که حرارت مستقیم سشوار را بر روی گوشی بگیرد تا آب تبخیر شود!

غافل از اینکه این اقدام روند نابودی گوشی او را تسریع بخشیده بود.

این دردسرها فقط مختص به مشکل دوست من نیست و همه‌ی ما در طول زندگی خود و در حین استفاده از گوشی‌های همراه، با برخی از مشکلاتی که برای این گجت‌های هوشمند پیش می‌آید، سر و کله زده‌ایم.

ممکن است دوست داشته باشید

برای رفع مشکلات و یا تعمیر گوشی روش‌ها و راه‌حل‌های خاصی وجود دارند که باید با توجه به شرایط  آن‌ها را به کار ببریم. برخی از این راه‌حل ها توسط خود کاربر قابل انجام است و برخی دیگر هم نیاز به متخصص تعمیرکار گوشی دارد.  با این حال با توجه به اینکه اغلب کاربرها درک کاملی از مشکل گوشی و تعمیر آن را ندارند، بهتر است که سرخود اقدام به تعمیر گوشی نکنید.

اما قبل از مراجعه به تمیرکار گوشی به چه نکاتی توجه کنیم؟

پیش از هرچیز، اطلاعات خود را در مورد گوشی همراه‌تان بالا ببرید و کمی در مورد سخت‌افزار و نرم‌افزار گوشی خود مطالعه کنید.

شناخت دستگاه‌تان، به شما کمک خواهد کرد که در صورت بروز مشکل بتوانید تشخیص دهید که کدام قسمت دقیقاً نیاز به تعمیر دارد.

یکی از مهم‌ترین کارهایی که باید قبل از اقدام به تعمیر گوشی انجام دهید، جابه‌جایی اطلاعات گوشی به هارد و یا حافطه دیگری است. با این‌کار دیگر نه نگرانی بابت از دست دادن اطلاعات مهم‌تان خواهید داشت و نه دیگر نگران دسترسی تعمیرکار به اطلاعات محرمانه داخل گوشی خود خواهید داشت.

اطلاعاتی که باید حتما انتقال دهید شامل موارد زیر است:

عکس‌های شخصی، رمز همراه بانک‌ها، ایمیل‌ها و رمز اینستگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی (این رمزها را از دیوایس خود پاک کنید).

هنگام تعمیر گوشی،احتمالاً این سوال برای‌تان ایجاد خواهد شد که کدام تعمیرکار قابل اعتماد است و یا اصلاً باید به آن‌ها برای دسترسی به شخصی‌ترین وسیله زندگی خود، اعتماد کنید؟!

برای انتخاب تعمیرکار بهتر است به شرکتی که گوشی شما را گارانتی کرده است، مراجعه کنید. حتی اگر زمان گارانتی دستگاه اتمام یافته است باز هم به آن‌ها مراجعه کنید چون بهتر از هر تعمیرکاری مشکلات دستگاهی که ساپورت می‌کنند را می‌شناسند.

دریافت رسید از تعمیرکار برای تعمیر گوشی

تعمیرکار حرفه‌ای باید در ازای دریافت گوشی برای تعمیر، به شما رسید تحویل دهد. اگر تعمیرکاری حاضر نشد که به شما رسید دهد، تعمیر گوشی خود را به او نسپارید. شهر پر است از تعمیرکاران تخصی گوشی که به صورت حرفه‌ای و مطمئن قادر هستند تا گوشی شما را تعمیر کنند.

اما رسیدی که تعمیرکار به شما تحویل می‌دهد باید شامل چه مواردی باشد:

  • مشخصات مدل گوشی
  • IMEI
  • لوازم جانبی دستگاه مانند قلم (در صورت وجود) و باتری
  • مشکل گوشی
  • تاریخ تحویل
  • هزینه تعمیر

در برخی موارد ممکن است تعمیر قطعه‌ای در گوشی، منجربه آسیب دیدن قطعه‌ی دیگری در گوشی شود. در این حالت تعمیرکار قبل از اقدام به تعمیر گوشی درباره‌ی احتمال این خطر هشدار خواهد داد و بدون رضایت شما، شروع به تعمیرنخواهد کرد.

چگونه اطمینان پیدا کنیم که گوشی تحویل‌داده‌شده بعد از تعمیر همان گوشی شما است و با گوشی دیگری تعویض نشده است؟

مطمئن‌ترین راه برای اینکه اطمینان حاصل کنید که گوشی خودتان را از تعمیرکار گرفته‌اید، چک کردن شماره‌ی  IMEI گوشی است. این شماره برای هر گوشی متفاوت است و نمی‌توان  در آن دست برد. این شماره موقع تحویل گوشی به تعمیرکار روی رسید درج می‌گردد و هنگام دریافت دستگاه هم می‌توانید آن را چک کنید تا مطمئن شوید که گوشی متعلق به خود شماست.

نحوه اطلاع از کد IMEI در گوشی به چه طریقی ممکن است؟

شما می‌توانید با شماره‌گیری دستور  *#۰۶# از کد IMEI گوشی خود آگاه شوید و پس از دریافت گوشی با چک کردن مجدد کد IMEI از همین طریق، دستگاه خود را چک نمایید.

خراب شدن گوشی موبایل یک امر اجتناب‌ناپذیر است و برای هر شخصی ایجاد می‌شود. این خصیصه برای اکثر کالاهای مصرفی صدق می‌کند و صرفاً اسم بزرگ یک برند نمی‌تواند اطمینان صد در صد دهد که گوشی که می‌خرید، هیچ‌گاه خراب نخواهد شد. آب خوردگی، تعویض باتری گوشی، افتادن گوشی از دست افراد یا حتی خرابی های خود به خود همگی باعث خواهند شد که شما به هر حال مجبور به مراجعه حضوری برای تعمیر گوشی شوید. پس حتما به نکاتی که در این مقاله گوشزد کردیم توجه کنید تا از سواستفاده‌های احتمالی هنگام تعمیر گوشی پیشگیری کرده باشید.

ضمناً بهترین تعمیرکاران تخصصی لوازم دیجیتال (لپ‌تاپ، گوشی، تبلت، اپل واچ و …) در گارانتی آروند حضور دارند که با اطمینان خاطر می‌توانید دستگاه‌های خود را به آن‌ها تحویل دهید. برای درخواست فوری تعمیرات گوشی همراه خود (و سایر لوازم دیجیتال)، اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقاله های مرتبط